QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate alimentatie

Icre de fasole

ICRE DE FASOLE


Ingrediente


200 g fasole, 100 ml ulei, zeama de lamaie, ceapa, mustar sare.


Mod de preparare
Fasolea se fierbe, dupa ce a fiert se scurge apa si cat este fierbinte se zdrobeste bine cu zdrobitorul de piure, apoi se trece prin sita ca sa se obtina un piure fin. Acesta se freaca cu furculita, adaugand uleiul in fir subtire. Se pune sare fina si se acreste, dupa gust cu zeama de lamaie, si cu o lingurita de mustar batand cu furculita pana se albeste si devine spumos; dupa aceea se pune o lingurita de ceapa rasa fin. Pentru a imita mai bine icrele adevarate, se pot adauga cateva sardele impreuna cu uleiul in care au fost conservate frecandu-se pana cand se omogenizeaza compozitia. Se servesc ca fel intai.
Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:
Copyright © 2023 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }