QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate alimentatie

Conserve de spanacCONSERVE DE SPANAC


Ingrediente


Spanac, aspirina. 
Mod de preparare


Spanacul se spala bine. Frunzele de spanac, fara codite, se oparesc, pe rand, in aceeasi apa clocotita (1/2 l), numai 5 minute (ca sa-i scada volumul), rasturnandu-le incontinuu cu lingura, ca sa ajunga toate in apa; vor lasa multa apa, pana cand se termina toate de oparit. O parte din spanac se conserva sub forma de piure (trecut prin masina de tocat, dupa ce s-a racit) si o parte - numai frunze intregi - pentru mancare si carne. Atat piureul, cat si frunzele se aseaza pana la 2/3 din capacitatea borcanelor (pentru 1-2 mancaruri) si restul spatiului se completeaza cu apa in care a fiert spanacul, lasand un spatiu liber de 2 cm pana la gura borcanelor. Spanacul se amesteca, apoi, cu o lingurita, cu sucul, pana la fundul borcanelor; deasupra se pune cate o aspirina pentru fiecare borcan de 1 l sau cate 1/2 aspirina pentru borcane de 400-500 ml. Se leaga si, apoi se sterilizeaza 30 minute. Spanacul oparit ca mai sus, trecut prin masina, s-au lasat frunze intregi, dupa ce s-a scurs bine, se poate conserva la congelator mare, in pungi de naylon. 
Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }