QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate alimentatie

Ciorba de urziciCIORBA DE URZICI


Ingrediente


1/2 kg urzici, o ceapa mijlocie, 30 ml untdelemn sau slanina afumata, un galbenus, 100 ml smantana sau 200 ml iaurt, 3-4 catei de usturoi, 1/2 l bors, zeama sau sare de lamaie, sau otet, sare, leustean, oase afumate. 
Mod de preparare


Urzicile se spala bine, apoi se iau manunchi si se taie in felii late. Se fierb cca. o ora in 1 1/2 l apa clocotita, impreuna cu ceapa taiata marunt. Cand sunt bine fierte, se acresc cu bors sau cu alta acreala, dupa gust, adaugand apa, daca ciorba este prea deasa. Cand cantitatea de urzici este mai mica, se poate adauga o lingura cu varf de orez (25 g ), cand acestea sunt aproape fierte, deoarece orezul fierbe in cca. 20 minute. Urzicile cu ceapa se pot fierbe in oala sub presiune in 30 minute. Se poate prepara si cu zarzavat calit. 


Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }