QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate transporturi

Modul de remediere al bateriei de acumulare

MODUL DE REMEDIERE AL BATERIEI DE ACUMULARE


Pentru gasirea crapaturilor mici,care nu se vad, se umple cutia cu apa fierbinte care, diluind-o, dilateaza si crapatura prin care se observa si scurgeri de apa.

Inainte de verificare , bacul trebuie spalat si uscat bine, pentru a nu se produce scurgeri de curent pe suprafata sa.

Bacurile crapate se lipesc cu izonit sau cu mastic special, cand sunt din materiale plastice,sau se vulcanizeaza, cand sunt din ebonite. Pentru aceasta, bacul se spala, se usuca , crapatura se teseste sub un unghi de 90-120 C ,pe o adancime de 2/3 din grosimea peretului, iar marginile se prelucreaza pe latimea de 15-20 mm
Operatia se face incet cu atentie, (placile fiind faramicioase) si, in mod normal , dupa incarcarea placilor.

Placile cu masa active desprinsa (in special cele positive) datorita unei fabricatii defectuase , incarcari prea puternice etc. daca au mai mult de cinci celule goale se inlocuiesc.

Urechile se reparaa cu incarcarea cu sudura .Urechea poate fi sudata in oricare din cele patru colturi ale placii.Dupa prindere urechea se pileste pana la grosimea normala.

Separatoarele pot fi carbonizate, sulfate sau uscate.


Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }