QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate matematica

Cateva Sisteme De Ecuatii RezolvateAplicand metoda eliminarii, sa se integreze urmatoarele sisteme de ecuatii diferentiale:

a)

Rezolvare :

a) Derivand prima ecuatie si tinand seama de a doua ecuatie, obtinem ecuatia liniara de ordin 2 si y1 y1=0. Solutia generala a acesteia este :
deoarece y2=y1 rezultab) Derivand ultima ecuatie si tinind seama de primele doua, obtinem y3=y1+y2= y1+y2+2y3.Deci y3-2y3=Y1+Y2=Y3 si y3-y3-2y3=0

Scadem apoi ultimele doua ecuatii si tinem seama de rezultatul precedent;obtinem y2+y2=3C2e2x.Solutia generala a acestei ecuatii este:2.Aplicand metoda combinatiilor integrabile,sa se integreze urmatoarele sisteme de ecuatii diferentiale:

Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }