QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate marketing

Prezentarea succintă a produsului in marketingI. Prezentarea succinta a produsului


TARGOVISTE - orasul in care VICAS S.A. isi are sediul - poate concura cu oricare dintre centrele culturale si economice ale Europei.
Leagan de cultura si civilizatie, atestat documentar de peste 600 de ani, Targoviste a fost timp de trei secole resedinta domneasca si capitala a Tarii Romanesti. Vestigiile istorice pastrate pana astazi sub pavaza Turnului Chindiei (simbol heraldic recunoscut al judetului), reusesc sa sustina renumele de "Florenta Valaha " a cetatii intemeiate de Mircea Cel Batran.
Daca istoria orasului se scrie de secole, VICAS S.A. numara si ea peste o jumatate de secol de existenta. Oras si companie, se identifica la un moment dat prin aceleasi valori: traditie, continuitate, reconstructie, stabilitate.


Societate pe actiuni cu capital integral privat, VICAS S.A. a parcurs un drum mereu ascendent, devenind unul din principalii producatori autohtoni de sisteme de acoperire cu rol de protectie si decorativ, destinate unor sectoare variate de activitate (constructii civile si industriale, constructii de masini, industria lemnului, etc.).
Echipa de conducere este o echipa omogena, care imbina competenta profesionala cu experienta si spiritul novator, utilizand strategii si tehnici adecvate.
Societatea noastra are un bun renume, credibilitate si statut de "PARTENER CARE INVINGE TIMPUL ".
Marca VICAS®, sub care se produc si se comercializeaza produsele noastre, are la baza cea mai moderna tehnologie din domeniu, raspunzand tuturor cerintelor si exigentelor actuale.
Beneficiind de un management modern, orientat catre client, VICAS S.A. a reusit sa-si sporeasca reputatia pe o piata puternic concurentiala, prin promovarea si comercializarea unor produse competitive, raportate la cerintele pietei, in conditiile mentinerii unui raport optim calitate - pret.
Certificarea sistemului calitatii conform cu standardul SR EN ISO 9002/95, agrementele tehnice si omologarile eliberate de organisme nationale abilitate in domeniu, stau garantie a calitatii produselor VICAS.
Ca urmare a deciziilor luate la nivelul conducerii, compania intentioneaza sa trimita si la export produsele proprii, acest fapt oglindind tendinta firmei de extindere.


Grundurile sunt produse de acoperire cu proprietati anticorozive folosite ca prim strat in sisteme de vopsire, asigurand aderenta intre suprafata metalica si urmatorul strat din sistemul de vopsire. (grunduri metal lemn, grundziv - grund anticoroziv pe baza de rasini alchidice, grund pentru binale, grundziv-grund anticoroziv pe baza de rasini alchido-melaminice, grund anticoroziv alchido-acrilic seria 5620, grund epoxidic bicomponent, grund clorcauciuc).
Chiturile sunt produse utilizate la nivelarea si uniformizarea suprafetelor metalice, intrand in componenta sistemelor de vopsire (chituri lemn metal geam beton / zidarie, chit de cutit seria 5201, chit de stropit seria 5201, victoplast, echiplast- chit epoxidic bicomponent, chit epoxidic seria 3200, vidurin, chit romalchid, superglet).
Vopselele sunt produse de acoperire utilizate ca strat intermediar sau final in sistemele de vopsire, formand pelicule protectoare si decorative lucioase, aderente si foarte rezistente in timp (pe baza de uleiuri vegetale, alchidice klass, epoxidice, vopsea intermediara epoxidica, clorcauciuc, pentru marcaj rutier vopsea de marcaj rutier).
Emailurile sunt produse de acoperire care confera proprietatile de luciu si de rezistenta la conditiile de mediu, folosite ca strat final (alchidice, alchido-melaminice, alchido-acrilice email seria 5620, epoxidice bicomponente email epoxidic, clorcauciuc email clorcauciuc).


Lacurile sunt produse utilizate pentru lacuirea obiectelor situate la interior sau la exterior formand pelicule incolore sau colorate, cu aspect placut, transparente, foarte lucioase, aderente si foarte rezistente in timp (lac pentru parchet, lac alchido-melaminic 5001, lac pentru lemn, lac electroizolant, lac epoxidic bicomponent).
Diluantii sunt produse utilizate pentru diluarea produselor peliculogene pana la obtinerea vascozitatii corespunzatoare in functie de metoda de aplicare (diluant pentru produse pe baza de rasini alchido-melaminice, diluant pentru produse pe baza de rasini alchido-acrilice, diluant pentru produse pe baza de rasini epoxidice, diluant general pentru produse epoxidice, diluant pentru grunduri epoxidice, diluant pentru produse pe baza de clorcauciuc, diluant pentru produse pe baza de clorcauciuc, diluant pentru vopsea de marcaj dilurom).II. Prezentarea pe scurt a tarii

Nume scurt: CROATIA
Nume oficial: Republica Croatia
Nume scurt local: Hrvatska
Nume lung local: Republika Hrvatska
Drapel: Harta tarii:Localizare: Sud-Estul Europei, invecinandu-se cu Marea Adriatica, intre Bosnia si Hertegovina si Slovenia.
Suprafata: 89.810 km2
Capitala: Zagreb
Independenta: 25 Iunie 1991 (fata de Iugoslavia)
Ziua nationala: Ziua Republicii / Ziua Suveranitatii, 30 Mai
Constitutie: adoptata la 22 Decembrie 1990
Populatie: 4.784.000 locuitori
Nationalitati: Croata (78%); Sarba (12%); Bosniaca (1%); altele (9%)
Limbi vorbite: Croata, limbi ale minoritatilor etnice
Populatie: marime: crestere – 0,31%, densitate – 0,8%;
distributie: urban – 65%, rural – 35%;
Clima si variatii climatice - mediteranean - continentala, o clima cu veri foarte secetoase si ierni umede;
Distanta fizica: aprox. 1100 km
Retele de comunicatie: telefonie fixa – 40% din populatie, telefonie mobila – 30% din populatie; statii radio – AM – 16, FM – 98, US - 5; televiziuni – 36; internet - providers 9;
Resurse naturale: petrol, carbune, calciu, sare, etc.;
Caracteristici ale mediului importante pentru produsele companiei: avand in vedere slaba reprezentare a resurselor naturale necesare productiei de vopsea, firma a hotarat ca produsul sa fie fabricat in Romania.
Moneda: HRC (kuna)

Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }