QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate istorie

Monaco

Daca acesta nu va avea mostenitori directi, urmatorul print mostenitor urmand sa fie Andrea, nepotul, fiul lui Caroline, fiica cea mare a printului.
ALBERT, UN PRINCIPE PENTRU ANUL 2000:
“Tatal meu va alege momentu precis pentru predarea prerogativelor sale succesorului . ”
Alaturi de Printul Rainier, Albert de Monaco isi asuma cu calm si eficacitate responsabilitatile de mostenitor al tronului. Pe 14.03.1991 implineste 33 ani. Este cunoscut ca un sportiv de clasa. Imaginea sa de tanar ofiter in marina regala a ramas in menoria poporului monegasc dar din discretie nu este cunoscut ca un om hotarat in luarea deciziilor in ce priveste problemele statului.De mai multi ani se pregateste serios pentru ziua cand va trebui sa preia conducerea Principatului: stagii de pregatire bancara in USA in diverse birouri de avocatura de inalta clasa, solid pregatit pentru a gestiona treburile casei domitoare fiind sustinut de tatal sau P.Rainier.
Mama sa, printesa Grace de Monaco (fosta actrita de succes la Hollywood) ii spunea “Albie filosoful”.

Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }