QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate informatica

DCOUNTMicrosoft Excel include 12 functii care analizeaza liste si baze. Fiecare dintre aceste 12 functii au ca argumente :database, field si criteria. Aceste argumente se refera in ce ordine putem folosi functiile .

In Microsoft Excel, database este o lista in care randurile de informatii sunt inregistrate si coloanele sunt campuri. Primul rand din lista contine etichete pentru fiecare coloana .

Poti folosi orice sir pentru argument ,atata timp cat include cel putin o coloana si un rand langa coloana pentru a specifica conditia .

Dcount numara celulele dintr-o coloana din lista sau din baza de date, care contin numere si care indeplinesc conditiile specificate de dvs.
Argumentul field este optional. Daca field este omis, DCOUNT numara toate inregistrarile din baza de date, care indeplinesc conditiile specificate in criteria.

Sintaxa
DCOUNT(database;field;criteria)
Database este zona de celule care formeaza lista dau baza de date. O baza de date este o lista de date inrudite in care randurile cu informatiile inrudite sunt inregistrari, iar coloanele de date sunt campuri. Primul rand din lista contine etichete pentru fiecare coloana.
Field arata care coloana este utilizata in functie. Field poate fi dat ca text, cu eticheta coloanei cuprinsa intre ghilimele, cum ar fi "Varsta " sau "Rentabilitate " sau ca un numar care reprezinta pozitia coloanei in cadrul listei: 1 pentru prima coloana, 2 pentru a doua coloana si asa mai departe.


Criteria este zona de celule care contin conditiile specificate de dvs. Puteti utiliza orice zona pentru argumentul criteria, atata timp cat aceasta include cel putin o eticheta de coloana si cel putin o celula sub eticheta coloanei, in care este specificata o conditie pentru coloana.

Exemplu:

Nr. Angajati Studii Varsta Salarii
1 Alina F 25 200
2 Florin F 50 100
3 Ioana S 30 1000
4 Marian S 20 200
5 Marius M 30 350
6 George S 45 260
7 Tudor M 29 450
8 Gaby F 37 200


Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2022 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }