QReferate - referate pentru educatia ta.
Cercetarile noastre - sursa ta de inspiratie! Te ajutam gratuit, documente cu imagini si grafice. Fiecare document sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Documente geografie

Situatia ariilor naturale protejate si a monumentelor naturiRegimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei, faunei salbatice, in Romania sunt acceptate urmatoarele categorii de arii naturale definite in functie de obiectivele de atribuire: rezervatie stiintifica, parc national, parc natural, monument al naturii, rezervatie a biosferei; zona umeda de importanta internationala; sit al patrimoniului mondial natural.


Rezervatiile biosferei, parcurile naturale si nationale insumeaza o suprafata de 1.132.176 ha(incluzand si un numar de 134 rezervatii naturale si monumente ale naturii cu o suprafata de 129.643 ha)
De asemenea, au fost declarate alte 693 rezervatii naturale si monumente ale naturii cu o suprafata de 102.434 ha in plus fata de cele 134 continute in interiorul parcurilor nationale, naturale si rezervatiilor biosferei.

Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte documente despre:


Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi documentele afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul document pe baza informatiilor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }