QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate geografie

Situatia ariilor naturale protejate si a monumentelor naturiRegimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei, faunei salbatice, in Romania sunt acceptate urmatoarele categorii de arii naturale definite in functie de obiectivele de atribuire: rezervatie stiintifica, parc national, parc natural, monument al naturii, rezervatie a biosferei; zona umeda de importanta internationala; sit al patrimoniului mondial natural.Rezervatiile biosferei, parcurile naturale si nationale insumeaza o suprafata de 1.132.176 ha(incluzand si un numar de 134 rezervatii naturale si monumente ale naturii cu o suprafata de 129.643 ha)
De asemenea, au fost declarate alte 693 rezervatii naturale si monumente ale naturii cu o suprafata de 102.434 ha in plus fata de cele 134 continute in interiorul parcurilor nationale, naturale si rezervatiilor biosferei.

Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2022 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }