QReferate - referate pentru educatia ta.
Cercetarile noastre - sursa ta de inspiratie! Te ajutam gratuit, documente cu imagini si grafice. Fiecare document sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Documente geografie

Miami(Florida)

Orasul Miami este situat in sud-estul Statelor Unite.
Climatul este tropical, cu veri umede si calde si ierni mai uscate, cu o temperatura de aproximativ 20C.
Situat langa Oceanul Pacific, Miami a crescut rapid datorita oportunitatilor de creatie si datorita punctelor turisice.
Astazi, Miami este unul dintre cele mai mari orase din Florida, si un important centru pentru turism, finante si pescuit.
Populatia lui este de 362,470 de mii de locuitori. In anul 2000 albii constituiau 66,6% din populatie,negrii,22,3%,bastinasii americani 0,2%, iar oamenii cu etnii neraportate 2%.
Din oras mai face parte si statiunea Miami Beach, care are o populatie de 87,933 de mii de locuitori, si este situata in apropierea Cheilor Floridei.Orasul a fost numit Miami dupa raul Miami River, care in trecut fusese numit de bastinasi "apa mare".
Cea mai importanta ramura a economiei este turismul, Miami avand peste 9,5 milioane de viztatori in fiecare an, dar este si cultural, dovada fiind numeroasele facultati:

-University of Miami
-Florida International University
-St. Thomas University
Sporturile intalnite sunt: football-Miami Dolphins, basket-Miami Heat, baseball-Florida Marlins si hockey-The Florida Panthers.
Cele mai importante puncte turistice sunt : plajele din Miami Beach, Key Biscayne's Crandon Park , MetroZoo, and Tropical Park.

Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte documente despre:


Copyright © 2024 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi documentele afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul document pe baza informatiilor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }