QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate fizica

Misteriosii micromagneti martieni
Dennis Bazylinski, un geobiolog de la Universitatea statului Iowa. Investigatiile au fost finantate de Institutul de Astrobiologie NASA. „O data cu aceasta descoperire noi nu avem pretentia ca am adus dovada vietii pe Marte“, afirma dr. Everett Gibson, un astrobiolog de la Centrul Spatial Jonson al NASA din Houston, Texas, care a participat si el la studiu, „dar acum incercam sa ne lamurim daca aceasta forma de bacterie (producatoare de magneti) a trait cu adevarat pe Marte sau nu.
Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2020 - Toate drepturile rezervate QReferat.ro Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }