QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate fizica

Istoria fotografiei Kirliene

Orce lucru ce poate fi pozitionat pe film, poate sa fie fotografiat ( inclusiv amprentele de la maini si picioare). Fotografierea aurei foloseste deasemenea fluctuatii ale tensiunii dar care sunt transpuse in lumini colorate proiectate pe film. Fotografierea aurei nu este considerata fotografie kirliana. Aura ce se vede in jurul umerilor si capului este proiectata pe film de catre lumini colorate ce vin din interiorul aparatului. Aura nu vine in mod direct de la subiect.Esenta efectului Kirlian este foarte bine cunoscut, faptul ca nu un camp electric de intensitate mare forteaza subiectii plasati intr-o zona cu activitate puternica sa straluceasca. Stralucirea este cauzata de reactia plasmei din organismul investigat, iar pentru obiectele biologice acesta este o reactie a bioplasmei pentru influenta uni camp ce are intensitatea foarte mare.

Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }