QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate economie

Idee de afacere
5/3m din care clientul vede tot ce i se ambaleaza , in timp ce savureaza o cana de ceai.
Ideea noastra aduce inovatii pe piata serviciilor din acest domeniu din judetul Iasi, prin observarea nemultumirilor consumatorilor in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite de viitoarea noastra concurenta.I.2. Descrierea detaliata a serviciilor

Activitatea de comercializare a ceaiurilor medicinale este autorizata si certificata din punct de vedere al calitatii de Ministerul Sanatatii, in acest domeniu gama fiind foarte diversificata, acoperindu-se tot ce inseamna plante medicinale si derivate ale acestora din care fac parte si cremele realizate in laboratorul nostru. Firma noastra ofera ceaiuri si crème pentru o gama foarte larga de boli ale ficatului, probleme de circulatie, somnolente, stari de neliniste stres si alte afectiuni. In ceea ce priveste activitatea farmaciei, avem grija ca clientii nostri sa fie serviti ireprosabil si indrumati corect de catre un personal calificat si motivat pentru munca prestata. Toate serviciile S.C.NATURAL sunt la cele mai inalte standarde de calitate, acest lucru fiind permis datorita dotarilor cu utilaje, microscoape, calculatoare, eprubete, soft de diagnosticare de ultima generatie, dar si calificarii superioare a personalului care isi desfasoara activitatea la S.C.NATURAL.
Aceste doua tipuri de servicii sunt completate de cele pe care le ofera incaperea special amenajata pentru ca, clientii nostri sa se simta bine cat timp asteapta impachetarea produselor unde se poate servi un ceai din partea noastra si pot studia ofertele noastre de produse naturiste.
Motivele pentru care clientii vor apela la serviciile noastre sunt: increderea in calitatea serviciilor oferite de farmacie, de calificarea angajatilor, folosirea unor produse in urma carora vor fi mai sanatosi si mai plini de viata si crearea unei ambiante relaxante aferita de spatial special amenajat.
O data cu realizarea studiului de fezabilitate, am realizat cu forte proprii un chestionar, aplicat la un esantion de peste 100 de potentiali clienti, din care am dedus parerea foarte buna a acestora cu privire la demararea afacerii noastre.
Scopul nostru este de a oferi cele mai bune servicii pentru clientii nostri in pachete de solutii complete.

Ce sunt ceaiurile medicinale? Specialistii din domeniu si nutritionistii considera ca ceaiurile medicinale sunt acele produse care contin o serie de suplimente nutritionale. Si care, foarte important, au la baza medicina naturista traditionala.
Efectul consumarii lor este unul terapeutic, deoarece, fiind foarte bogate in vitamine, minerale, saruri, ajuta la amelioarea unor boli sau la refacerea organismului supus stresului si efortului cotidian.
Un studiu realizat in cursul anului trecut de catre compania Dedalus a adus in prim plan cateva aspecte remarcabile: astfel, datele statistice indica faptul ca, intr-o luna, peste 70% din persoanele adulte din mediul urban consuma cel putin un tip de ceai.
Dintre acestea ponderea cea mai mare este a persoanelor de peste 40 de ani. Venitul si educatia nu influienteaza aproape deloc cantitatea de ceai consumata. Conform aceluiasi studiu, ceaiul din plante medicinale este de departe cel mai utilizat tip de ceai. Peste 60% din persoanele adulte din mediul urban au declarat ca l-au consumat in ultima luna.


II. Fezabilitatea afacerii

II.1. Stadiul de elaborare

Afacerea se afla in stadiul de idée avand in vedere ca am unit trei afaceri profitabile in domeniul medicinei naturiste in acelasi spatiu pentru a veni in intampinarea cerintelor clientilor afectati de anumite boli.


II.2. Specificatii aferente

S.


loading...Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2020 - Toate drepturile rezervate QReferat.ro Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }

Referate similare:loading...


Cauta referat