QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate alimentatie

Tartine cu margarina si sardeleTARTINE CU MARGARINA SI SARDELE


Ingrediente


250 g margarina, o cutie de sardele, de cca. 200 g, cca. 20 g masline, 2-3 castraveciori acri (cca. 100-130 g ), 3 lingurite cu varf de mustar, un gogosar rosu, sare.

Mod de preparare


Margarina pastrata intr-un loc mai cald in bucatarie, 2-3 ore, se freaca cu furculita pana cand devine ca o alifie (se va trece chiar pe un vas cu apa calda sau pe marginea sobei, fara sa se topeasca). Maslinele se taie in bucatele mici chiar de pe sambure (inlaturand coaja daca se desprinde usor). Gogosarul se taie in cubulete mici. Castravetii se taie in felii subtiri, pe lungime, feliile se suprapun si se taie in forma de chibrit, apoi pe latime, in cubulete (fara sa se scurga de zeama). Cand margarina este moale, se pun toate ingredientele mentionate si 1/2 lingurita cu sare fina, amestecand compozitia cu furculita pana cand se omogenizeaza ca o pasta, apoi se adauga sare si mustar, daca mai este nevoie. Cu aceasta pasta se ung feliile de franzela sau cornuri.


Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2021 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }