QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate economie

La fantana
Bazele companiei La Fantana au fost puse la inceputul anului 2001, printr-o investie initiala de 3 milioane de dolari – capital integrat privat si majoritar suedez.
In prezent, La Fantana este leader pe piata serviciilor de distributie a apei de masa necarbonatate La Fantana, prin sistemul water cooler. Prezenta sa pe piata marcheaza o noua etapa a evolutie catre un nou mod de a bea apa si se constituie ca raspuns la tendinta companiilor de a se orienta catre noul sistem, modern si eficient,de aprovizionare cu apa.
Compania „LA FANTANA” s-a infiintat prin preluarea companiei Aqua Natural care activa deja in acest domeniu, al carei fondator, Cristian Amza, este acum director general si totodata unul dintre actionari, alaturi de principalul investitor – Oresa Ventures – reprezentat prin Dl. Jonas af Jochnick (Presedinte Oresa Ventures) si Dl. Cornel Marian (Investment Manager pentru Romania) - si de Dl. Hans Kallenius, investitor de origine suedeza, fost Director General al companiei suedeze Pripps. Dl Hans Kallenius are si experienta de a fi fost reprezentantul Oresa Ventures pentru o alta afacere de succes pe piata romaneasca, Brewery Holdings.
Presedintele Consiliului de Administratie este Dl. Roland Bengtsson, Presedintele Consiliului International al Asociatiilor Imbuteliatorilor de Apa Minerala si fondator al EBWA – European Bottlers Water coolers Association (Asociatia Europeana a Imbuteliatorilor de Apa prin Sistemul Water Cooler). De asemenea Dl. Bengtsson a activat mai mult de 15 ani ca director general al companiei Ramlosa, leader-ul scandinav in industria apelor minerale si a infiintat compania Rent a Cooler, care este prezenta in mai multe state europene.
Tranzactia dintre Oresa si actionarii Aqua Natural s-a perfectat in aprilie 2001, iar finantarea a inceput in luna mai a aceluiasi an, Oresa cumparand actiuni existente, dar venind in principal cu capital suplimentar pentru dezvoltarea noii fabrici de imbuteliere si pentru exploatarea unei noi surse de apa, de mare adancime.
Oresa detine 80 % din actiunile companiei, restul de 20 % apartinand celorlati doi actionari, Hans Kallenius si Cristian Amza.
Listata la Bursa din Stockholm, Oresa Ventures este o companie de finantare care a investit peste $90,000,000 in Europa de Est, inclusiv in cateva firme din Romania. Datorita suportului Oresa Ventures, aceste firme s-au impus pe pietele unde activeaza: Medicover, Flanco, Brewery Holding, Churchill Media, Motoractive.
La Fantana isi propune sa fie mai mult decat un serviciu pe piata. La Fantana este o solutie moderna la o problema clasica – aprovizionarea cu apa. In spatele beneficiilor emotionale asociate produsului nostru stau argumente rationale precum:
• Livrarea prompta la sediul clientului
• Instalarea si instruirea gratuite
• Service-ul gratuit la locul de amplasare
• Igienizare periodica gratuita
• Aprovizionare cu apa la comanda

Filosofia de Afaceri
Intreaga afacere este cladita pe principiul parteneriatului, iar investitia este reciproca: clientii nostrii investesc incredere, iar noi profesionalism si experienta. Relatia este una speciala si are un singur scop: satisfactia consumatorului.

Portofoliu
La 1 octombrie 2002 portofoliul de clienti cuprindea aproximativ 2000 de companii, din cele mai diverse domenii de activitate. Majoritatea celor care ne-au ales ca parteneri sunt firme renumite in mediul de afaceri din Romania: Alpha Bank, BCR, ING Bank, ING Nederlanden Asigurari de Viata, Sensiblu, Agip Romania, Centrala Atomoelectrica Cernavoda, Imprimeria BNR, British Airways, Churchill Media., Renault Romania, Romavia, Unilever, Alro Slatina, Romatsa, Orange, ABN Amro Bank, Tempo Advertising, Porsche Romania, Citibank, Colgate Palmolive, Rompetrol, Procter&Gamble, Reteaua Continental, Oriflame Cosmetics Romania, Medicover, HVB Bank Romania, Interamerican, Omniasig, Interbrands Marketing&Distribution, Media Pro International, Monetaria Statului, Rami Dacia/UPS Dacia, Total Distribution Group.


Aproape totul despre water cooler

Water cooler-ele pe care La Fantana le ofera clientilor combina doua tehnologii: de racire pana la 6°C si respectiv de incalzire pana la 94°C a apei de masa necarbonatata La Fantana asigurand astfel confortul atata al consumatorilor de apa proaspata si rece, precum si pe cel al consumatorilor de ceai, cafea solubila sau supe instant.

Caracteristici
Sistemul de racire este pe baza de Freon, fara CFC, favorabil mediului.
Carcasa durabila, detasabila – este din material plastic si/sau metallic.
Recipient pentru apa calda din otel inoxidabil
Dispozitiv de captare a scurgerilor
Intrerupator de siguranta pentru apa fierbinte

Toate aparatele water cooler sunt prevazute cu filtru de aer. De asemenea ele sunt conforme cu recomandarile EBWA, IBWA si au aprobarea NFS ( organism international care avizeaza respectarea recomandarilor de calitate, control si igiena ale EBWA si IBWA).
Avantaje
Punere rapida in functiune
Consum redus de energie – consumul nu depaseste 8.5 – 10.5 kwh pe saptamana, adica echivalentul consumului unui bec.

Garantarea igienizarii
Igienizarea este un proces care se efectueaza periodic si consta in dezinfectarea traseului pe care il urmeaza apa din bidon pana la iesirea din robinet.Pentru acest process, se foloseste sistemul cu generator de ozon, cea mai noua solutie pe piata.


loading...Descarca referat
E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2020 - Toate drepturile rezervate QReferat.ro Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }

Referate similare:loading...


Cauta referat