QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate proiecte

Descrierea proiectului Visual C

Descrierea proiectului:

Proiectul a fost creat utilizand mediul de dezvoltare Visual C++ versiunea 6.0. Pentru crearea proiectului s-a utilizat Visual C Wizard. Proiectul contine trei componente de baza: aplicatia, interfata grafica si functiile de comprimare - decomprimare.
Clasa aplicatie se afla declarata in fisierul comprim2.h si explicitata in fisierul comprim2.cpp si este responsabila cu rularea aplicatiei propriu-zise. Obiectul acestei clase este chiar fisierul executabil.
Clasa interfata grafica este cea responsabila cu afisarea ferestrelor in contextul dispozitiv precum si cu asocierile intre functii si evenimente (apasarea butoanelor de exemplu). Aceasta clasa apeleaza de asemenea si resursele grafice intalnite in proiect.


Clasa cu functiile de comprimare - decomprimare (CClas) este componenta principala a acestui proiect. Ea contine functiile care folosesc algoritmul Huffman.
Pentru a exemplifica mai bine, sunt prezentate mai jos etapele care duc la comprimarea fisierului proiect.doc( putea fi orice fisier, cu orice extensie).Descarca referat

E posibil sa te intereseze alte referate despre:
Copyright © 2023 - Toate drepturile rezervate QReferat.com Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }