QReferate - referate pentru educatia ta.
Referatele noastre - sursa ta de inspiratie! Referate oferite gratuit, lucrari si proiecte cu imagini si grafice. Fiecare referat, proiect sau comentariu il poti downloada rapid si il poti folosi pentru temele tale de acasa.AdministratieAlimentatieArta culturaAsistenta socialaAstronomie
BiologieChimieComunicareConstructiiCosmetica
DesenDiverseDreptEconomieEngleza
FilozofieFizicaFrancezaGeografieGermana
InformaticaIstorieLatinaManagementMarketing
MatematicaMecanicaMedicinaPedagogiePsihologie
RomanaStiinte politiceTransporturiTurism
Esti aici: Qreferat » Referate marketing

Targurile si expozitiile
Targurile si expozitiile

Targul, expozitia reprezinta locul fizic unde cererea si oferta se intalnesc. Obiectivele participarii la un targ pot fi: intretinerea imaginii si notorietatii firmei, cresterea numarului de comenzi, lansarea unui produs, descoperirea gusturilor clientilor.

Notorietatea si calitatea unei expozitii deriva din adecvarea intre oferta propusa de expozanti si cererea vizitatorilor.

Participarea la un targ tine de strategia de comunicare a firmei. Cu aceasta ocazie, firma comunica prin dosare de presa, prin insertii publicitare in presa de specialitate si cea pentru marele public - in care se specifica prezenta sa la targ, Firma profita, de asemenea, de promovarea realizata de organizatorul targului. Firma trebuie sa prevada o structura de primire pentru vizitatorii straini si pentru negocieri, ca si amenajarea si forma de prezentare a standului, care ilustreaza cartea de vizita a firmei.

Cu ocazia targurilor se pot organiza conferinte, prezentand ultimele noutati in domeniu, ca si inovatiile firmei. Se stabilesc contacte, care pot fi dezvoltate ulterior prin intermediul marketingului direct.

Exista mai multe tipuri de expozitii: internationale (care au ca scop sprijinirea politicii de export a firmelor si constituie un important suport pentru IMM-uri), nationale (corespund unei politici pe termen scurt, vizand rentabilitatea imediata). In cadrul expozitiilor nationale sunt incluse cele pentru marele public TIBCO si cele specializate BIFE / mobila.

Organizarea targurilor si expozitiilor se face, in general, in Capitala. De-a lungul timpului unele expozitii internationale au ajuns referinte pentru domeniul respectiv: Salonul auto de la Geneva si cel de la Paris, Salonul informatic de la Hanovra Cebit, Targul de carte de la Frankfurt, Salonul aeronautic Le Bourget Paris.


loading...
{ Politica de confidentialitate } Nu se poate descarca referatul
Acest referat nu se poate descarca

E posibil sa te intereseze alte referate despre:


Copyright © 2019 - Toate drepturile rezervate QReferat.ro Folositi referatele, proiectele sau lucrarile afisate ca sursa de inspiratie. Va recomandam sa nu copiati textul, ci sa compuneti propriul referat pe baza referatelor de pe site.
{ Home } { Contact } { Termeni si conditii }

Referate similare:

loading...Cauta referat